Zwem4daagse


Ook in 2020 heeft zwemclub de Wellerobben weer de jaarlijkse zwem4daagse georganiseerd! Dit jaar was het de 47e editie van dit sportieve evenement. De zwem4daagse kunnen we ieder jaar organiseren in samenwerking met openlucht zwembad Haulewelle en de Vrienden van Haulewelle. We hadden het evenement in juni gepland, maar vanwege de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus hebben wij dit verplaatst. 

 

Standaard richtlijnen voor de zwem4daagse:

Iedereen met een zwemdiploma mag deelnemen aan de zwem4daagse. Bij inschrijving (€5,00 per deelnemer) ontvang je een stempelkaart. Bij een volle stempelkaart ontvang je een medaille, dus als je minimaal 4 keer de aangegeven afstand hebt gezwommen. Kan je een dag niet? Geen probleem, dan mag je de afstand natuurlijk ook verdelen over de andere dagen. Zodra de stempelkaart vol is, ontvang je een medaille.

- De jongste zwemmers (t/m 10 jaar) zwemmen iedere dag 10 banen (250m)

- Vanaf 11 jaar zwemt iedereen iedere dag 20 banen (500m)

 

Tijdens de zwem4daagse wordt er voor de jeugd op een aantal avonden een activiteit georganiseerd in het ondiepe gedeelte. Hiervoor is het niet nodig om vooraf aan te melden, dit kan op de avond zelf. 

Met de gezellige sfeer en vertier voor iedere zwemmer is de zwem4daagse elk jaar een groot feest. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.