Zwem4daagse


Ook in 2021 organiseert zwemclub de Wellerobben weer de jaarlijkse zwem4daagse! Dit jaar zal alweer de 48e editie van dit sportieve evenement plaatsvinden. De zwem4daagse kunnen we ieder jaar organiseren in samenwerking met openlucht zwembad Haulewelle en de Vrienden van Haulewelle.

 

Standaard richtlijnen voor de zwem4daagse:

Iedereen met een zwemdiploma mag deelnemen aan de zwem4daagse. Bij inschrijving (€5,00 per deelnemer) ontvang je een stempelkaart. Bij een volle stempelkaart ontvang je een medaille, dus als je minimaal 4 keer de aangegeven afstand hebt gezwommen. Kan je een dag niet? Geen probleem, dan mag je de afstand natuurlijk ook verdelen over de andere dagen. Zodra de stempelkaart vol is, ontvang je een medaille. 

- De jongste zwemmers (t/m 10 jaar) zwemmen iedere dag 10 banen (250m)

- Vanaf 11 jaar zwemt iedereen iedere dag 20 banen (500m)

 

Richtlijnen met betrekking tot het coronavirus:

- Binnen en buiten is sporten voor alle leeftijden toegestaan en hierbij is 1,5m afstand houden niet verplicht (bron: rijksoverheid). 

- Buiten het zwembad houdt iedereen 1,5m afstand van elkaar

- Blijf thuis als je in de afgelopen 24 uur een van de volgende (milde) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Blijf ook thuis als iemand in jouw huishouden één van de eerder genoemde klachten heeft, in afwachting is van een coronatest of reeds positief getest is op het coronavirus

 

Tijdens de zwem4daagse wordt er voor de jeugd op een aantal avonden een activiteit georganiseerd in het ondiepe gedeelte. Hiervoor is het niet nodig om vooraf aan te melden, dit kan op de avond zelf. 

Met de gezellige sfeer en vertier voor iedere zwemmer is de zwem4daagse elk jaar een groot feest. 

Heb je je hieronder alvast aangemeld?!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.