Lid worden


Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om lid te worden van zwemclub de Wellerobben? Je bent van harte welkom! Via onderstaand inschrijfformulier kan je inschrijven bij onze zwemclub. Dit inschrijfformulier kan opgestuurd worden naar het secretariaat adres wat op het formulier vermeld staat. Het is ook mogelijk om het inschrijfformulier digitaal in te vullen, kijk dan hieronder bij "digitaal inschrijfformulier". De voorwaarden kan je vinden op de tweede pagina van het inschrijfformulier. Wil je alleen in de zomer met ons meetrainen in het zwembad van Haulerwijk? Stuur ons dan een e-mail (wellerobben@live.nl). Je hoeft hiervoor geen lidmaatschap aan te gaan. 

Wil je eerst een keertje meetrainen? Dat kan natuurlijk! Iedereen mag altijd 3 trainingen gratis mee zwemmen om de zogenoemde “kick” te ervaren. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd een mail sturen naar wellerobben@live.nl.

 

Hieronder staan twee verschillende inschrijfformulieren (één voor jeugd- en wedstrijdzwemmers en één voor senioren recreanten). Twijfel je welke het beste bij je past? Stuur ons dan een email en wij kijken ernaar. 


Inschrijfformulier (download):

Download
Inschrijfformulier jeugd- en wedstrijdzwemmers zwemclub de Wellerobben
Inschrijfformulier jeugd en wedstrijdzwe
Microsoft Word document 61.5 KB
Download
Inschrijfformulier senioren recreanten zwemclub de Wellerobben
Inschrijfformulier senioren recreanten z
Microsoft Word document 62.0 KB

Digitaal inschrijfformulier:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.