Zwem4daagse


Ook in 2020 organiseert zwemclub de Wellerobben weer de jaarlijkse zwem4daagse! Aankomend jaar zal de 47e editie van dit evenement plaatsvinden van 25 augustus t/m 28 augustus 2020. De zwem4daagse kunnen we ieder jaar organiseren in samenwerking met openlucht zwembad Haulewelle en de Vrienden van Haulewelle. We hadden het evenement in juni gepland, maar vanwege de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus hebben wij dit verplaatst. 

 

Iedereen met een zwemdiploma mag deelnemen aan de zwem4daagse. Bij inschrijving (€5,00 per deelnemer) ontvang je een stempelkaart. Bij een volle stempelkaart ontvang je een medaille, dus als je minimaal 4 keer de aangegeven afstand hebt gezwommen. Kan je een dag niet? Geen probleem, dan mag je de afstand natuurlijk ook verdelen over de andere dagen. Zodra de stempelkaart vol is, ontvang je een medaille en maak je kans op een waardebon die na iedere zwem4daagse wordt verloot onder de deelnemers.

 

  • De jongste zwemmers (t/m 10 jaar) zwemmen iedere dag 10 banen (250m)

  • Vanaf 11 jaar zwemt iedereen iedere dag 20 banen (500m)

 

Eerdere jaren was het zwembad altijd geopend tijdens de zwem4daagse voor recreatieve zwemmers, maar vanwege de coronacrisis is dat dit jaar mogelijk anders. Zodra we hier meer over weten, is dat op onze website terug te vinden.

 

Met de gezellige sfeer en vertier voor iedere zwemmer is de zwem4daagse elk jaar een groot feest. Doe jij dit jaar ook mee?

 

Je kan je nu alvast opgeven via onderstaand opgaveformulier of door een e-mail te sturen naar wellerobben@live.nl.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.